| Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Aralık 22nd 2007, 7:07 pm | |
| Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız?
Benim şu anda dinlediğim ve sevdiğim şarkılardan biri: Robbie Williams Angels
I sit and wait Does an angel contemplate my fate And do they know The places where we go When we're grey and old 'cos I have been told That salvation lets their wings unfold So when I'm lying in my bed Thoughts running through my head And I feel the love is dead I'm loving angels instead
And through it all she offers me protection A lot of love and affection Whether I'm right or wrong And down the waterfall Wherever it may take me I know that life won't break me When I come to call she won't forsake me I'm loving angels instead
When I'm feeling weak And my pain walks down a one way street I look above And I know I'll always be blessed with love And as the feeling grows She breathes flesh to my bones And when love is dead I'm loving angels instead
And through it all she offers me protection A lot of love and affection Whether I'm right or wrong And down the waterfall Wherever it may take me I know that life won't break me When I come to call she won't forsake me I'm loving angels instead
En son tarafından Aralık 22nd 2007, 7:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Aralık 22nd 2007, 7:21 pm | |
| _HayaL gözLüm_
Sevilmeyi sevmeyi En güzel duyguları Rengarenk şu hayatımı Hepsini ben senden öğrendim
Ağlayan şu gözlerimin Şu en acı hislerimin Pınarımı silmeyi Hepsini ben sende gördüm
Sen benimsin hayal gözlüm Şu yarınlar ikimizin Sensiz olmaz asla olmaz Ben senden hiç ayrılamamki |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Aralık 25th 2007, 10:28 pm | |
| İstasyon İnsanları
Ruhidir benim adım hiç çıkamam evimden Dostlar uydururum hayali mutluyumdur bu yüzden Bir çiçek dürbününden insanlara bakarken Bir gün bir istasyon gördüm trenleri geciken Yolcular ellerinde tek gidişlik bir bilet Henüz bilmeseler de hayat bundan ibaret İstasyon insanları burdalar tesadüfen Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden Eskiden çok eskiden ben daha çok küçükken Henüz cennet plajı otopark olmamışken Mercanların arasında küçük balıklar vardı En güzellerin el boyunda kavuniçi olanlardı Bir gün bir rüya gördüm o kavuniçi balık benmişim Büyümem beklenmeden afiyetle yenmişim İstasyon insanları burdalar tesadüfen |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Aralık 26th 2007, 9:22 am | |
| Aşk bahçemi süsleyen İnci çiçeğim misin? Gecemi aydınlatan Ateş böceğim misin?
Gençlik başımda duman İlk aşkım ilk heyecan. Kovaladıkça kaçan Ateş böceğim misin?
Bahar dalında yaprak Yıldızdan daha parlak, Gözyaşımdan yuvarlak Ateş böceğim misin?
Gençlik başımda duman İlk aşkım ilk heyecan, Kovaladıkça kaçan Ateş böceğim misin?
Doğmayan güneşimsin Rüyalarda eşimsin. Sevgilim söyler misin Ateş böceğim misin?
Gençlik başımda duman İlk aşkım ilk heyecan Kovalakça kaçan Ateş böceğim misin?
Tüm sevgililer için =). |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Aralık 28th 2007, 10:03 am | |
| İstanbul İstanbul Olalı - Sezen Aksu
Uzanıp kanlıcanın orta yerinde bir taşa Gözümün yaşını yüzdürürüm hisara doğru Yapacak hiç bişey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık Zulada bir kaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp
Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldız Ah istanbul istanbul istanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından kalmadı bende gururdan eser Ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik Bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bi karadelik Yapacak hiç bişey yok gönül bu sevdi Yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık Zulada bir kaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşür üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Aralık 29th 2007, 10:52 pm | |
| Ama Aşkım Yok
Geri dönüp baktım ben şu hayata Duramadım ben hiç dimdik ayakta Geceleri tek derdimdi dolanmak Aradım hep bir tek gecelik aşk Ama aşkım yok,benim aşkım yok Yalnızım çok.
Sanırım kendi içimde mahkumum Vücudum sanki eriyen bir mum Susuzum çölde göldüm kurudum Kalmadı tek bir damla umudum
Ama aşkım yok,benim aşkım yok Yalnızım çok |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Aralık 30th 2007, 12:12 pm | |
| Dönmez olsun, dönmez olsun
Sensiz bu dünya dönmez olsun
Sönmezolsun, sönmez olsun
İcimdeki ateş sönmez olsun
Bu şarkı bizim olsun
Aşkımız sonsuz olsun
Gönlümün pınarında
Adın ceylanım olsun
Görmez olsun, görmez olsun
Sensiz bu gözlerim görmez olsun
Sevmez olsun, sevmez olsun Kalbim başkasını sevmez olsun |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Aralık 30th 2007, 2:36 pm | |
| Zor Yıllar
Dudağımda yarım kalan Söylenmemiş son sözümdün Baki olsa da ayrılık Aşk her daim ölümsüzdür….
Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın….
Ömrümüzün son demidir Dönülmeyen o gitmeler…
Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi…. Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur… Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Aralık 30th 2007, 2:41 pm | |
| - türev demiş ki:
- Zor Yıllar
Dudağımda yarım kalan Söylenmemiş son sözümdün Baki olsa da ayrılık Aşk her daim ölümsüzdür….
Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın….
Ömrümüzün son demidir Dönülmeyen o gitmeler…
Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi…. Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur… Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın Bu şarkıyı çook seviyorum.. Sözler için teşekkürler |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Sonbahar - Burak Kut Aralık 31st 2007, 3:14 pm | |
| Sonbaharı bu belki de aşkın Alışmak çok zor, ah bu yalnızlık Yalana döndü, kurtulamadık Farkında olmadan sana alıştım
Sen başka yerde ben başka yerde Soluyoruz vay aman Başka dünyada başka rüyada Yaşıyoruz o zaman
Hayatın kendisi bu Herşey varmış icinde Yollar ayrılıyormuş Deli gibi sevsen bile
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Aralık 31st 2007, 3:16 pm | |
| Gül Güzeli - Leman Sam
Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim
Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti
Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Ocak 2nd 2008, 11:42 am | |
| KÖLEM OL anladım hata yaptım, sensiz günlerime ağladım, pişmanım çok pişmanım, sensiz bir günüm geçer sandım. yook yok deme, beni bir kez daha dinle affet desen şu gönlüne, söz geçir yar yüreğine söz geçir yar yüreğine kölem ol gel desen gelmemmi yar uğrumda öl desem ölmemmi yar bir anlasan bir dinlesen kalbim senin için çarpıyor yar kalbim senin için çarpıyor yar kölem ol gel desen gelmemmi yar uğrumda öl desem ölmemmi yar bir anlasan bir dinlesen kalbim senin için çarpıyor yar kalbim senin için çarpıyor yar |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Ocak 21st 2008, 5:49 pm | |
| Bu Sabah Güneş Doğmuyor - Funda Arar
Bir mektupla başladı sevdamız Kaç fasıl sürdü de bitti Rüzgarına bırakıp yandığımız Satırlar uçup da gitti Ne sözlerin tadi kaldı Ne şarkılar seni andı Bin teselli kar etmez Aşk yolcusu yanlız kaldı
Bu sabah güneş doğmuyor Gün geceden kurtulmuyor Aşkın esir almış bu gönlümü Dudaklarımdan o şarkı hiç düşmüyor Kimse bana üzülmüyor Sabret o gelir demiyor Aşkın esir almış bu gönlümü Dudaklarımdan o şarkı hiç düşmüyor
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Ocak 21st 2008, 5:55 pm | |
| S nokta Modlar flood yaparmı? Yapmaaaz Camdan Kalp - Funda Arar
Yar senin hediyen, bir gönül ağrısı Ah ölüm olmalı, yok aşk değil adı Aşk bizi terketti, ah ne gelir elden
Dertli bağrımda camdan bir kalp var Artık dönsen de geçmez ki bu kırıklar
Sen gittin yastığımda kokun misafir kaldı Gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı Ayrılık mı sen mi yoksa sevda mı Hangisi sebebim olur
Sen gittin yastığımda kokun misafir kaldı Gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı Ayrılık mı sen mi yoksa sevda mı Hangisi sebebim olur
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Ocak 23rd 2008, 1:48 pm | |
| Hayko Cepkin-Fırtınam çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacın vurma yüzüme düşünür halim zor aah düşünür halim zor aah
karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda ırmağın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor ah düşünür halim zor ah
karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda ırmağın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: e bebeğim e ee =))) Şubat 3rd 2008, 7:41 pm | |
| Kırmızı pabuçları Duruyor başucunda Başı düşmüş yastığa Uyuyor mışıl mışıl E bebeğim ee ee ee E bebeğim ee ee ee Minik minik kolları Düşmüş iki yanına Dalmış pembe düşlere Dünyalardan habersiz E bebeğim ee ee ee E bebeğim ee ee ee Günlerin getirdiği Mutluluk olsun sana Sevdiğin ve sevildiğin Bir hayatı sür bebeğim Günün günden güzel olsun E bebeğim ee ee ee E bebeğim ee ee ee Minicik yastığını Paylaşmış bebeğiyle Alacaklarmış gibi Sarılmış elleriyle E bebeğim ee ee ee E bebeğim ee ee ee Günlerin getirdiği Mutluluk olsun sana Sevdiğin ve sevildiğin Bir hayatı sür bebeğim Günün günden güzel olsun E bebeğim ee ee ee E bebeğim ee ee ee |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Şubat 5th 2008, 5:36 pm | |
| - Arinna demiş ki:
- S nokta Modlar flood yaparmı? Yapmaaaz
Camdan Kalp - Funda Arar
Yar senin hediyen, bir gönül ağrısı Ah ölüm olmalı, yok aşk değil adı Aşk bizi terketti, ah ne gelir elden
Bende forumu bu hale getiren kim diyodum nisacık mışş :D Ban geliyo Ban.. (şaka bi yana bandıra bandıra yiyemediler :D ) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Şubat 7th 2008, 4:13 pm | |
| Pinhani-Ben nasıl büyük adam olucam
görmezdim önümü görmezdim, okudum yıllarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum bilmezdim adımı bilmezdim aradım her şehirde aradım koştum dere tepe aştım dolaştım
kimin uğruna , ne uğruna ???
herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam ? bir tek seni bana çok gördü dünya
iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam
kötü olmak seni geri getirir mi acaba
sevmezdim okulu sevmezdim, okudum yıllarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum
bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her şekilde denedim denemekle olmadı zaten yenildim
(Biraz kısa ama idare edin:D) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Şubat 15th 2008, 4:39 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Şubat 29th 2008, 12:33 am | |
| en sevdiğim şarkı goran karandan stay with me
Don't turn away, I need your love 'Cause you're the only one that I’ve been dreaming of Don't turn away, don't close the door 'Cause you're the only one that I’ve been hoping for Come hold me tight, I need your light Just come and take me to a place long to be
[Nakarat] Stay with me, love is all I’m praying for Stay with me, give me strength to carry on Stay with me, and the hearts will surely find the way to go Stay with me, be my shelter when the angles disappear
Don't turn away, I need your love 'Cause you're the only one that I’ve been dreaming for Come hold me tight, I need your light Just come and take me to a place I long to be |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Şubat 29th 2008, 1:36 pm | |
| Işın Karaca - Yetinmeyi Bilir misin?
Yetinmeyi bilir misin, Sana verdiği kadarıyla hayatın? Hoş, bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı isterdim, kaybetmeyi değil Ama olmadı yar Kendini kayırıyor her insan önce Bu yüzden aşka kıyar Giderim, alışığım gitmelere Direndi bu can ne bitmelere Giderim, alışığım gitmelere Gerek yok isyan etmelere |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Mart 5th 2008, 11:45 pm | |
| Julio Iglesias'ın seslendirdiği Nathalie isimli parçanın türkçeye uyarlanmış hali Bir Günah Gibi şarkısı.. Bir zamanların kadife sesli şarkıcısı olarak anılan Julio Iglesias, bu parçayı olağan üstü yorumluyor, en az onun kadar güzel yorumlayan bir diğer şarkıcı ise Ajda Pekkan...
Fakat ben bu ikisindende dinlemedim bu gece parçayı, Kıraç'dan dinledim. Kendine has üslubuyla okudu parçayı, Julio Iglesias kadar güzel olmasada yinede aldı beni, taa uzaklara bir yerlere götürdü =).
Bir sayfa kopuyor zamandan Ayrılırken sen yanımdan.... Bu aşkın daha en başından, Korkuyordum ben sonundan.
Bir günah gibi gizledim seni, Kimse görmedi seninle beni, Ağlarken içim, güldü gözlerim... Bir günah gibi gizledim...
Ne bu gün ne de yarından Beklediğim ne kaldı?... Beni o gün senden kıskanan, Resimler bile sarardı...
Bir günah gibi gizledim seni, Kimse görmedi seninle beni, Ağlarken içim, güldü gözlerim... Bir günah gibi gizledim...
Ağlarken içim, güldü gözlerim... Bir günah gibi gizledim...
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Mart 7th 2008, 4:35 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Mart 8th 2008, 4:51 pm | |
| Benim maskelerim vardı Onları kimler aldı Mutlu gülüşlerim vardı Kimbilir kimde, nerde kaldı :D Savunmamdı benim maskeler Anlar beni kimsesizler Maskeler ve kimsesizler... Alkış! Bir şarkı bu kadar berbat edilir :D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? Mart 11th 2008, 6:50 pm | |
| Sılaı nın bir şarkısı varki... Hani ben yazsaydım o sözleri bu kadar duygularımı anlatıyor olurdu. Kenar süsü oldum hayatında Yani olmasam da olurdu.. Kaza süsü de verirdin vefatıma, Yokluğum boşluk yaratmazdı..
Seni aramamam, sormamam, Bakmadan uzaklaşmam Eminim çok hora geçti.
Hurdaya çıktı içim fark ettin mi hiçe döndüm, Çürüye çürüye tükendim..
Rezil ettim kendimi Dağıttım... İçtim ... Düştüm... Ona buna ağladım İçimden döküldün Gülmeyi unuttum Kendimi dinlemekten
Hastalık hastası oldum Senin yüzünden |
|
| |
| Beğendiğiniz şarkıların sözlerini yazar mısınız? | |
|